Accés ràpid intranet

Més informació...

a a a
Inici

Deim Seminar

Title

Exposici Sistemes d'Informaci Grup SAGESSA

Conferenciant

Olga Doblado

Professor/a organitzador/a

Institution

Hospital Universitari San Joan de Reus

Date

20-07-2007 11:30

Summary

Dintre de la col.laboraci que mant el grup de recerca en intel.ligncia artificial BANZAI (URV) i el grup SAGESSA des de fa diversos anys, s'ha volgut convidar a Olga Doblado per a que ens doni una conferncia sobre els sistemes d'informaci que ells maneguen.
El Grup SAGESSA neix el 14 d'abril de 1989 amb el propsit inicial de gestionar serveis sanitaris. Progressivament per, supera aquesta faceta fins a convertir-se en un ens que vol donar una resposta gil i d'anticipaci als reptes assistencials que es plantegen en el nostre entorn i garantir un servei capdavanter.
El Grup SAGESSA (Grup d'Assistncia Sanitria i Social) s una entitat de titularitat pblica dedicada a la promoci dels serveis assistencials en els seus diferents nivells s a dir: Atenci hospitalria, Atenci primria, Atenci sociosanitria, Atenci social, Atenci educativa en l'mbit geogrfic de les comarques del sud de Catalunya.
Actualment, formen part del Grup els consells comarcals de les sis comarques on est implantat (el Baix Camp, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre, el Priorat, la Terra Alta i el Montsi) i els centres ubicats al territori que sn: l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, l'Hospital Comarcal de Mra d'Ebre, l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa i l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Place

Lab. 231

Language

cat